torsdag 29 december 2011

Hej!

God fortsättning och gott slut på er! Hoppas ni fått många trevliga julklappar. Pelle fick tuggisar ( som han inte får äta riktigt än pga tandoperationen), en kampleksak i form av ett bildäck, en aktiveringsleksak o hundgodis. Bra utdelning med andra ord!

Tyvärr var gårdagen ett riktigt bottennapp för Pelle. Framtassarna svullnade upp och jättestora furunkler kom fram. Pelle hade så ont att han knappt kunde gå. Jag ringde till veterinären och fick utskrivet smärtstillande och antibiotika. Han är mycket bättre i dag, men det beror nog på Rimadylen.
Många ledsna tankar igår (idag med vad beträffar), och många frågor... Återbesök hos veterinären om två veckor. Vi får se hur läget är tills dess men Atopica verkar inte vara mirakelmedicinen jag hoppades på.


4 kommentarer:

pernilla sa...

så trist att höra att Pelle är dålig, jag hoppas att det kan lösa sig så att han får vara smärtfri. Jag vet hur tungt det är att se vovvarna må dåligt, suck... Men det löser sig säkert!

Töserna i Skurup sa...

Detta är bara så tråkigt. Inte utan att man vill gråta. Tungt!

Ingrid sa...

Gud va trist. Hoppas det ordnar sig! Gott nytt år o god fortsättning!

Anonym sa...

Usch inte alls kul att läsa att Pelle inte mår som han ska... Hoppas det blir bättre snart. Många styrke tankar skänker vi er!!! Stor kram från Dumlans flock