lördag 7 augusti 2010

Rallylydnadsträning!


Ibland undrar jag vad min mamma menar...?


Cocos och Kimba var också med!


Mamma och Chillie går banan i hettan.


Pelle softade hos Pamela, han tyckte att det var för varmt idag...

Gruppbild! Från vänster: Pelle, Zaza, Isa och Chillie.


Idag har det varit rallylydnadsträning hemma hos Pamela! Vi trotsade värmen och gick dit med Pelle, sambon och sonen.
Pamela lät oss välja vars 2 skyltar vi ville träna på och gjorde därav en bana (hon är fiffig hon, Pamelan!) av dem. Det var så varmt att Pelle nästan släpade sig runt banan, trots att jag försökte trigga honom med både leksak och godis. Tyvärr orkade vi bara gå runt banan en gång =(. Men hellre det än att tjata och göra det jobbigt och tråkigt. Till och med duracell kaninen Chillie var lite tagen av värmen!!! Nyttigt och roligt var det, och även om vi inte gör bra ifrån oss på Ribban den 14, så är målet att vi ska göra något trevligt tillsammans, Pelle och jag. Jag håller tummarna att det ska vara något svalare än idag, men gärna solsken!

Efter vi tränat hos Pamela och fikat, följde mamma och hennes kompis Evelyn med hem till oss. Hundarna sprang som tokar i Pelles lilla pool för att svalka sig lite. Mindre mysigt när de sen kommer sjöblöta och vill kela, hahahaha!

1 kommentar:

Hobbe&Smilla sa...

Härligt men låter konstigt med hetta när vi har spöregn och en fantastisk åsk- och blixtnatt i Stockholm! Ni måste ha Rätt Mental Inställning om ni ska lyckas den 14:e. På vilken plats tror ni att ni kommer om ni intalar er själva att det inte kommer att gå så bra??!! Repetera istället "Vi kommer att lyckas fantastiskt bra på tävlingen!" minst 7 gånger varje dag så programmerar ni er inställning och energi (och överför det till era hundar)!