torsdag 16 december 2010

Roligt i snön!

Oooo, va roligt de är att hoppa i snön!

Hoppsan, här var lite djupt...

Snön beslöt sig för att återvända till Skåneland, och glada för det är vi! Det SKA vara en vit jul, annars känns det liksom inte på riktigt! Å Pelle är så ren och fin när vi ska gå in efter promenad. Mina briard-kompisar klagar över att deras hundar ser hemska ut efter rastning och bla bla pälsen och bla bla bla, borsta, tovor osv. Tur man har en labbe som man torkar av lite lätt innan man går in. Tjoff, tjoff, så är det klart!
Det enda som är lite meckigt är framförandet av barnvagnen. Vår gatuförening är inte så noga med plogning av gator eller trottoarer, vilket gör att även vår inköpta terräng-gående barnvagn har det lite småjobbigt i drivorna (jag överdriver inte...). Men det är ju inte snöns fel, det är gatuföreningens fel.
Vi hade tjocka släkten på besök för ett par helger sen! Smilla och Hobbe samt Skurups gänget förärade oss med ett släktkalas! Det var roligt, 6 labbar som rasar runt i trädgården som dårar. Dessutom hade de med sig goaste lussebullarna... fast dem fick inga labradorer smaka. Buuuu! Vill man se fina bilder kan man besöka Smilla och Hobbes blogg (kolla efter länk till vänster).

Inga kommentarer: