tisdag 10 maj 2011

Blääääää...

Ikväll skulle Pelle och jag ha gjort vår sista agility tillfälle, men Pelle är så dålig i sina framtassar att jag ställde in. Han har en STOR furunkel (svullen knuta mellan tårna) på ena tassen och en mindre på den andra. SUCK!!!

Tycker inte att medicinerna fungerar, han går på kortisontabletter varannan dag och får en spruta allergener en gång i månaden. Han har haft furunkler med jämna mellanrum (dock inte så här stor), så det blir till att boka en ny tid hos veterinären. Som jag inte riktigt kommer överens med. Hon är ny hos den veterinärgrupp vi har gått till i många år nu, tyvärr tar ägaren inte emot klienter längre. Känns så tungt att försöka leta upp en ny specialist, köra hela historien igen men det är kanske det jag måste.

Japp, det känns lite "pissigt" just nu...

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Vad e det för något? Tumör eller?
Tråkigt e det iallafall! Hoppas det blir bra!

briardkimba sa...

Usch vad tråkigt =( Trist att ni inte har samma veterinär som innan, håller tummarna att ni hittar någon nu!

Töserna i Skurup sa...

Tråkigt, det dära. Man kan begära att få en journalkopia sänd till sin nya veterinär, så slipper man dra hela svängen igen. Vet inte om du kan få kopian själv. Det hade ju varit fiffigt i så fall.

Unknown sa...

Ingrid: nej det är ingen tumör, utan svullnader som ser ut som knutor mellan tårna på ovansidan av tassarna. De svullnar upp, spricker och läcker sårvätska och läker sen. Inget kul för Pelle som blir öm när det är svullet.