onsdag 9 februari 2011

Prova på något nytt!

Förebild!

I måndags var det HUSmöte (HundägarUtbildnings Sektorn) på klubben. Människovalpen var med och det gick utmärkt (förutomdå när han också ville vara med och prata... högt!).

Har gått och funderat på att prova agility med Pelle ett bra tag, fick ju prova lite hinder hemma hos Pamela och Pelle var helt galen! Pratade med Lotta som är en av agilitygänget, och det visar sig att kursen troligen kommer att vara på tisdagar (om tillräckligt många anmäler sig såklart). Så nu har vi anmält oss till grundkurs i agility! Ska bli jätteroligt att prova på något nytt och lära sig en massa nya saker. Sen är det ju kanon om man vet mer när man ska berätta om det för sina egna kursare! Syster-yster Isa har ju gått agility, och tyckte väldigt mycket om det. Behöver träna kontakt, så vi får bättre poäng på lydnadstävlingarna. =)

Något annat jag också har gått och funderat på ett tag nu är att utbilda mig i hundmassage, dels för att kunna massera egna hundar men också att kunna massera andras! Fast, det får nog dröja ett tag, har precis börjat jobba varannan vecka och är föräldraledig varannan, är helt slut! Men det är så roligt att komma tillbaka till jobbet, hann ju bara jobba där i knappt 2 månader!

1 kommentar:

Töserna i Skurup sa...

Bra tänkt Anna! Agility är jätteroligt för både människa och hund och därigenom får man kontakten grattis. Curry ska också börja gå nybörjaragility.