fredag 8 juli 2011

Update Pelles tassar:

I onsdags fick Pelle den första sprutan med bakterier, och nu har han två stora furunkler på framtassarna. Detta är ju väldigt tråkigt men samtidigt är det bra, eftersom det då visar att de är rätt bakterier som han är känslig mot, och som då finns i vaccinet. Han ska få nästa spruta på söndag, och så ska vi hålla på i 10 - 14 veckor. Ungefär 70 % av alla hundar man gör denna behandlingen svarar positivt och jag håller alla tummar och tår att Pelle är en av dem. Det innebär då att vi i fortsättningen kommer att slippa furunklerna överhuvudtaget!!! Att Pelle kan leva smärtfritt och kunna träna och tävla och stuffa runt i skogen...

En stor eloge till hunddagisfröken Anett (med personal) som så snällt engagerar sig i Pelles väl och ve, ringer och mailar och hjälper till när han är på dagis! Stort TACK!!! Det känns så tryggt att Pelle är där på vardagarna.

2 kommentarer:

briardkimba sa...

Jag håller också alla tummar o tår som går!! Hoppas detta kommer att funka för honom =) Känns tryggt att ha honom på ett dagis som bryr sig så mkt =) anett e så trevlig :)

Pernilla sa...

Hej på er! Låter ju fantastiskt, jag hade aldrig hört talas om vaccin för den typen av problem. Håller tummarna att det ska hjälpa Pelle!

Pernlla