lördag 23 juli 2011

Vi är och hälsar på!

Just nu är vi i Ängelholm och hälsar på vitus! Han har en tomt på ca 3000 kvm, det är mycket tomt kan jag berätta. Dessutom ligger det lite äpple på marken som en glad Pelle kan tugga i sig... mums! Å körsbär, å vinbär, å hallon osv...

2 kommentarer:

Töserna i Skurup sa...

Önskar att vi var där och fick busa omkring, men vi löper och är väldigt spirituella, som matte säger!

Ulf = Vitus husse sa...

Vaddå 3000 kvm? Här är 5,500!!! Finträdgård, trädgårdsträdgård, fruktträdgård, björkdunge, grandunge, hundträdgård med kulle samt björkallé. Och allt är hundvänligt, dvs inhägnat med fårstängsel så inte människorna villar bort sig. Fast sedan finnas här en och annan knäppis bland oss fyrbenta som antingen kryper under stängslet och smiter för att jaga hare eller rådjur eller hoppar över för att skrämma upp fasaner. Vad löjligt. Såna kompisar blir Vitus litet trött på Just nu patrullerar han av området för att hålla det kattfritt, det här är ju hunddomäner och inget annat!
Hans husse ligger däckad i lunginflammation och mår fortfarande pyrt. Han har redan tvingats ställa in en gbg-resa och börjar nu bli rädd för att både en Lundafest och ett Hollandsäbentyr ska gå om intet.
Men annars är det bra...