tisdag 10 april 2012

Tiderna förändras...

Tittade lite bakåt här i bloggen och ja, vad mer kan man säga att tiderna förändras! Mitt mål när jag startade bloggen var att tävla och träna i lydnad, att komma så långt som möjligt i lydnadsklasserna som det bara kunde gå. Livet ville annorlunda dock! På gott men mest ont, eftersom det var Pelles strul med tassarna och allergin som satte stopp för den tänkta vägen. Ja, så blev det... Kanske nästa hund?

Tränade efter valpkursen i söndags momenten i lydnadsklass 2, ja, alla utom "rutan", man behöver ju inte sänka sig direkt liksom. Pelle har nog aldrig gått fritt följ så fint! Det var riktigt roligt och lite sorgligt, för med Pelle kommer jag aldrig att tävla i lydnad igen. Det blir för stor påfrestning för honom. Vi kör rallylydnad istället. Tävling på Trelleborgs brukshundklubb i slutet av april. Störta konkurrenten? Mamma och Chillie såklart... Näää då, är inte alls tävlingsinriktad... He he he...

1 kommentar:

Töserna i Skurup sa...

Ja, Chillie är duktig men hennes matte läser fel ibland på skyltarna så ni kan ju alltid hoppas på det. Annars har ni inte en chans!!!!!!!!!