torsdag 20 oktober 2011

Sitter och surfar...

Sitter och surfar efter information om medicinen Atopica vet. Trodde faktiskt att jag skulle hitta mer information, men antingen vill folk inte dela med sig eller så är det inte så vanligt? Hittade lite information men det mesta handlar om att man har börjat behandla sin hund, knappt någon som beskriver hur det har gått efter ett tag! Skrattade lite för det var någon som klagade på priset (och det ÄR ju dyrt) men de skulle ge sin hund EN tablett varannan dag, en annan ska ge TRE tabletter varje dag ett tag framöver... hahahahaha!

Har även funderat över Pelles och min tävlingskarriär, som jag definitivt ser som "over and done". Trist men huvudsaken är att Pelle mår bra och inte har ont. Det får bli lite lätt aktivering och hjärngympa istället. Vi lyckades ta oss ett LP 1 iallfall och hade roligt under tiden, både tillsammans och med andra ekipage.

Tips till alla er med hundar som har allergier, läs på, ifrågasätt, kontakta hudspecialister och ställ krav på era veterinärer! Tex till en början gjordes det ett blodprov på Pelle, men efter ett tag kände jag att det var någonting mer än förrådsdammsallergin som spökade. Jag började tjata om att jag ville göra ett pricktest på Pelle men veterinären menade att det inte skulle visa något som inte blodprovet visade. Efter ett halvår av tjat från min sida, gjordes slutligen ett pricktest som då visade att Pelle även var allergisk mot gräspollen! Hade det inte visat något hade det också varit bra, för då hade vi kunnat utesluta det!

1 kommentar:

briardkimba sa...

Okej att medicin e dyrt men vad gör man inte för sina djur för att de ska må bra?!
Men det e ju konstigt att du inte hittar information om det för det känns ju som om allt finns på nätet...
Ja tänk vad roligt vi hade när vi tränade, känns som en hel evighet vi höll på o kämpade efter LP1 =)