söndag 11 april 2010

Kurs och rallyträning

I lördags var det då äntligen dags för den efterlängtade lydnadsklass 2 kursen på Trelleborgs brukshundklubb! Hämtade upp Camilla och Nouchi och stuvade in dem i bilen.
Vi är totalt 6 stycken i kursen, och närvarande var 4. Vilken lyx! Vår kursledare Crispin Frid (som även är domare), gjorde "gammeldags" träning med oss, dvs samtliga skulle gå frittfölj med kommendering på rad (eller vad det nu liknade när vi yrade runt...). Nyttigt var det, både med kommenderingen och att störningen från de andra. Pelle verkade tycka att det var skitskoj, så taggad som han var!
Tyvärr krockar träningen med intruktörs utbildningen på onsdag, men sen är det dags på söndag igen! Jippi!

Vad gör man när fjällrävenbyxorna inte passar och man tvunget VILL ha dem?
Gummiband is the shit!

I dag har Pelle och jag varit nere hos Pamela en sväng och tränat rallylydnad. Har inte tränat det sen...? Tror att det var när vi tävlade på Ribban förra sommaren! Men nu får jag ligga i och plugga skyltar och "torrgå" med Pelle, för den 25 april är det dags för rallylydnadstävling på Lunds brukshundklubb! Det ska bli skoj, eftersom vi är ett gäng som ska tävla tillsammans och efteråt (om vädret tillåter) äter vi medhavd matsäck! Yummi!

Resterande av kvällen ska undertecknad premiärköra glassmaskinen som jag fick i födelsedagspresent och sen ska det spelas play station 3 för hela slanten!

3 kommentarer:

Sarah sa...

Nu har jag minsann missat en stor sak! STORT GRATTIS!!!

Unknown sa...

Hej Sara!
Tackar tackar! Tänkte att man får köra klickerträning och lekträning ala Jan Gyllensten på kotten! ;)

Sarah sa...

:) Ja framför allt lekträning hihi kampa kampa kampa :) Glad för er skull!