fredag 23 april 2010

Rallylydnadsträning...?

I torsdags var vi hemma hos Pamela och tränade rallylydnad. Mamma utsattes (med all rätt) för Pamelas kreativa pedagogiska sida, och fick gå banan med Pamela agerandes hund. Pamelas mamma Anette och jag fnissade så vi nästan kiknade, och jag är mycket glad över att ha fångat denna händelse med min mobilkamera.

ENJOY!


3 kommentarer:

Annette sa...

Ja de va visst en syn för gudarna. Helt underbart, jag grina så mina ögon rann, super bra musik du valt till. Bra fixat Anna.
Ett stort grattis idag till din andra plats. Bra jobbat. Jag e så glad att få vara med erat gäng tycker vi har så kul ihop. Ser fram emot fortsättningen.

Töserna i Skurup sa...

Det var längesen jag skrattade så mycket! Oj, så roligt. Tack Anna för att du fick möjlighet att lägga in filmen och musiken, kunde inte varit bättre. Jag tycker att min hund ser väldigt söt ut. Riktigt kramig. Tack alla. Hoppas att vi kan fortsätta och ha lika kul.

Pamela sa...

Hahaha håller m de båda föregående! Som jag skrattade när jag såg den!! Helt perfekt! Mkt bra låt också, passade super! haha!
Grattis än en gång i dag! Ni var riktigt duktiga o Pelle pratade för en gångs skull inte så mycket! :D Såg riktigt trevligt ut! =)