måndag 26 maj 2008

I fredags...





...var vi i Ängelholm hos pappa Ulf och Agneta och hundarna Colombus och Vitus. Vi grillade och hade trevligt och hundarna lekte och busade. Pappa och Agneta har en tomt på ca 3000 m2, så det finns gott om plats för 3 labbekillar att rasa runt på!


Dagen därpå styrde vi forden mot Skurup för att lämna av Pelle hos mamma Birgitta och 2 andra busar, Isa och Chilli eftersom Peter och jag skulle ut och spela med bandet på kvällen.


På söndagen hämtades Pelle och familjen var åter samlad. Märkligt att man känner så starkt att någon saknas när hunden är borta! Väl hemma igen, började vi förbereda för Peters mamma Gunilla och hennes man Bengt, och systerdottern Emmas besök. Vi hade bestämt oss för att grilla och likt midsommaraftons stök, bar vi bord och stolar ut på gräsmattan i hopp om att äta där ute. Det visade sig vara för kallt... In på altanen med alla möbler och hela dukningen. Pelle betraktade det hela spektaklet i hopp om att det skulle trilla ner något på marken som han snabbt kunde rädda, men ack nej!

Emma jagade runt Pelle likt en papparazzi, tror hon jagade en bild till sin blogg, http://emmafemma86.blogg.se/


Funderar starkt på att börja ge Pelle färsk mat istället för torrfoder. Någon som har någon erfarenhet?

Inga kommentarer: