torsdag 10 mars 2011

Jahupp...

Då är det beställt veterinärtid till Pelle plutt! När jag var hos massagetjejerna Miso och Pernilla, påpekade de att Pelle var 4 cm tjockare på sitt ena ben. Kanske han felbelastade? Eftersom Pelle är en så tålig hund, är det svårt att ibland se om han har ont men nog tycker jag att han inte belastar sitt högra bakben lika mycket som det vänstra... och ja, han sitter oftast på ena skinkan. Suck...

Kände att jag inte orkar gå till någon veterinär som "gissar" och "tror" (ja, ok, det får ju alla veterinärer göra till viss del men jag ville gå till en rutinerad och erfaren veterinär). Mailade till Sarah, som har haft mycket skador på sin Qvicka och har koll på bra veterinärer och fick tipset att gå till Kerstin Svensson på Prima Liv i Löddeköpinge. Jamen! Henne har vi ju röngkat (någon som kan stava till det ordet?) våra hundar i kenneln hos! Tack till Sarah för tipset!


Så nu på lördag blir det massage igen hos Hundglad, och onsdagen den 23/3 på eftermiddagen ska Pelle, jag och Alvin till Kerstin. Pelle får bara äta en halv portion frukost (oh help me God... hur ska detta gå??? Det är ju en LABBE vi pratar om!!!). Nåväl, det ska bli skönt att komma till Kerstin och få reda på hur det ligger till. Förhoppningsvis...
Och sen skickar vi lite krya på sig kramar till Kimba the briard som amputerat tån! Hoppas att läkningen går utan problem.

3 kommentarer:

Töserna i Skurup sa...

Skönt Anna att ni fick tid så fort. Jo, man stavar det röntga! Du känner igen det när du ser det.

sarah sa...

Kerstin är grymt duktig. Hon tittar ju även på rörelsemönstret hos hunden i rörelse. Superbra att du fick tid så snabbt! Håller alla tummarna!

Annsofi sa...

Men åh, hoppas det går bra, har också hört en massa gott om Kerstin. Vore ju himla trist om ni får hoppa över agilitykursen nu när ni äntligen anmält er.