torsdag 31 mars 2011

Tävlingsdags!

Det är Rallylydnadstävling på Lunds brukshundklubb den 17 april, och jag ska faktiskt anmäla mig och Pelle. Det är ju inga häftiga rörelser eller hopp så det ska nog gå bra. Dessutom behöver vi flytta oss upp från nybörjarklassen (tycker att mamma börjar bli lite kaxig minsann...). Sista anmälningsdag är 9 april och sista betalningsdag är den 11, hade varit skoj om vi blir fler!

5 kommentarer:

briardkimba sa...

Åhh vad glad jag blir när jag läser detta!! "Tyvärr" så är jag ju på Irland då, men jag ska hålla alla tummar jag hade!
Den 9 April ska jag till markaryd för en uppdatering i de nya reglerna och efter det ska ajg träffa Gertie m Jago för hon ska också ställa upp där, då kan vi träffas allihopa så går vi igenom lite nya regler eftersom de kommer att döma efter de! =) Kram

briardkimba sa...

O du, läset förresten att du behövde bur till agilityn... Jag har 2 st som bara står, en i tyg o en i galler om du känner att du vill låna en. Kan låna den hela perioden om du vill burklickerträna honom hemma =)

Unknown sa...

Träffas väldigt gärna för en uppdatering! Den 10:e? ;)
Lånar gärna den i tyg om det är ok. Tänkte prova och se vad han tycker om den innan man investerar i en själv (de är ju hiskelit dyra!!!). Om du fortf vill låna ut den, vill säga. =) KRAAAMEEN!

briardkimba sa...

Den 10:e så har vi uppvisning i Svedala där med Petra så det passar inte, jobbar du veckan efter? =)

briardkimba sa...

o givetvis får du fortfarande låna buren!