lördag 12 mars 2011

Man blir så glad av hundmassage!

Pernilla hon kände och masserade ena sidan, gissa om det var skönt!


Miso kände och masserade andra sidan, också väldigt skönt (fast man fick inte vända upp magen och bli kliad på den när man ville... humpf).


Sen masserade BÅDA samtidigt... aaauuuuuu vad mysigt...

Sen kände Miso på bakbenen. Pelle stod och kommunicerade med boston terrier valpen på andra sidan kompostgallret.

Ja, idag bar det av till hundmassagen återigen! Denna gången gick det mycket bättre, och Pelle fjantade sig inte lika mycket. På slutet låg han ner och bara njööööt! Husse och lillhusse var också med, det gick bra det också, de skötte sig och gjorde inte bort matte. Förutom att lillhusse skulle hålla på och flirta med Pernilla och Miso. Men det kunde Pelle också, många pussar blev det.

Dagens "dom" var positiv, han är inte så stel som jag kanske gått och trott! Inget direkt i nacken (annars vanligt ställe), något nere vid svansroten och så klart på bakbenen. Efter massagen var det kissdags, det sätter igång både det ena och andra i kroppen. Nu ligger Pelle plutt utslagen på golvet och sover.

Som tur är får vi komma tillbaka, och vi kanske kan locka med oss någon annan också! De behöver fler hundar att träna på! Gå in på http://www.hundglad.se/!

2 kommentarer:

Töserna i Skurup sa...

Åh, det ser så skönt ut. Kan de inte massera människan också när de ändå är där. Mattan de har ser ju skön ut.

Töserna i Skurup sa...

Vår matte säger att man ska inte by sig så mycket om vikten utan hur man mår och lite hur man ser ut. Vi tror ju förståss att den vågen inte väger rätt för var gång vi har varit hos vetten så har matte vägt sig och då har hon svimmat varje gång, så vi får sitta och vänta tills hon har kvicknat till igen och vi kan åka hem. Suck!