torsdag 26 juni 2008

Onsdagsträning



Igår var det onsdagsträning på klubben. Vi hade gemensam platsliggning, vilket för vår del gick mycket bra! Inget ålande eller krypande, skönt.

Sedan delade vi in oss i par, jag hamnade med Pamela och Kimba. Både Pamela och jag ville bara köra igenom lydnadspass 1.

Linförighet gick sådär, Pelle sackade i språng-march men å andra sidan var han med i starterna. Ställande och läggande under gång gick jättebra (förutom att han började käka gräs när han låg ner...). Dock håller han fortfarande inte apporten still, rackarns!


Ikväll bär det av till Bjuvs brukshundklubb, och det ska träningstävlas. Malin och Guiness, Linda och Avanti samt Malin och Fido ska också dit, får se hur det går! Å vi får se om vi hittar dit, därav bilden på när tjejerna bytar mobilnummer med varandra, hihihi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Oj det var idag som det var Bjuv. Lycka till. Jag förväntar mig naturligtvis en utförlig rapport i bloggen i morgon, med bilder. Ni har verkligen tänt till på den här tävlingsgrejen. Jättekul. Än en gång, Lycka Till.

Birgitta

Anonym sa...

Vi får väl verkligen hoppas att vi hittar dit!
Vi ses ikväll!! =)