tisdag 15 juli 2008

Varmt och klibbigt

...har det varit idag!
Pelle och jag trotsade värmen och gick upp till V. Ingelstad skolan för att träna på ny mark. Tänkte först vara så fräck att träna på deras fotbollsplan med gräs men de höll på att vattna den, och SÅ roligt ska vi inte ha... Det blev till att träna på grusplanen istället. Inget att rekommendera. Det blev mycket grus på bollen och i Pelles mun, ingen höjdare alltså.
Vi körde linförighet (fortfarande astråkigt tycker Pelle), inkallning (kanon), läggande (gick superbra). Sedan bröt vi för det blev alldeles för varmt.

Ikväll har golden flickan Nikki varit på besök med sin husse och matte. Pelle och Nikki rasade runt i trädgården och hade kul, sedan ville Nikki fånga Peters 2 nymfparakiter (som sitter i bur), men där var en Anna ivägen (attans).

Nu är Pelle trött, gissar på att han går och lägger sig i sin säng snart, klockan är ju långt över 21.00 (då Pelle brukar gå självmant och lägga sig...).

Go natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dräggel-grusig-boll är kanske inte någon hit ;o)
Attans att du inte får "rätt" på fotgåendet - länge sen jag såg er träna. Kan/vill du träna imorgon (onsdag) så hör dig på morgonen
pssst! Bra tips - efter 9.00 *fniss*

Anonym sa...

Klart jag också bloggar! Man får ju göra något på internet än att betala räkningar eller kolla på er hemsida! :-)
Nu får jag också lägga in er som favoriter.

Ha det gutt....Fredde