lördag 18 juli 2009

Fint besök!

Längst upp till vänster: Vitus, längst upp till höger: Chillie, längst ner till vänster: Pelle och längst ner till höger: Curry!

Nämen! Anna har ju bakat kanelbullar! Å var är mina träningskompisar som tjatat om detta sen urminnestider? Majoriteten är på semester, va syyyynd! ;)

Pappan, hans fru Agneta och deras bruna labbehane Vitus kom på besök idag. Med sig hade de dessutom mat! Himla trevligt när folk kommer på besök och har maten med sig!!!
Vi trotsade vädrets makter och åt ute, och minsann vi klarade oss utan regn. Vi var ute på en runda med hundarna i byn, vilket var väldigt trevligt även om den kunde varit längre men så är det när fadern har ont i kroppen.
Hundarna hade det mysigt i trädgården. Minns hur det var att bo i lägenhet i Malmö, skulle inte vilja byta bort mitt nuvarande boende mot det i nuläget... never! Lyx att ha egen trädgård!

Imorgon åker Chillie och Curry hem igen, mamma ska leverera några av valparna (snyft) till sina nya ägare. Jag hoppas att de får det bra (annars kommer jag jaga er med blåslampa...). Det har varit skoj att ha brudarna här, men samtidigt är det rätt skönt. Har ju bara en hund av en anledning!

1 kommentar:

Pamela sa...

haha?! Du har lovat oss kanelbullar i typ mer än 1 år också bakar du det just de 2 veckorna vi e på semester?! :P ajja, vi väntar o längtar!