lördag 27 mars 2010

Att vara ägare till en labrador...




Innebär ganska ofta att man hör ett plums bakom ryggen, följt av flera skutt och plums och förtjusta frustande...
Detta hände idag när vi kommit hem efter vår träff med träningsekipaget i Burlöv. Pelle fick följa med och träna lite innan de kom, och sen när vi kom hem så gick vi en runda i byn. Jag gick och funderade på vår träff, och då tog Pelle chansen. "Carpe diem" skrek han!

3 kommentarer:

Karin L sa...

KÄNNER PRECIS IGEN OSS!!!! Härliga labbar. Samma sak hände mig häromdagen när vi träffade 4 andra hundar. 3 av dom lekte o vi ägare snackade. Jag vänder mig om och ser Ronja och en border collie (?) i diket där det står högt med lervatten. Och svart var hon :-)

Anonym sa...

Men Anna! Nu har du uppdaterat tre ganger sedan jag lämnade Molly men inte en endaste bild! Har du gjort dig av med henne? Kanske lämnat henne i ett lerdike? Nääää förresten, hon är nog den enda labben som INTE gillar att bada....det enda som e skoj är att springa lite i vattenpölar. Bada är inget för min gamla dam =)
Ni ser ut att ha skönt väder, snart kommer vi hem. Kramar fran Lookie! Familjen hälsar

Anonym sa...

VAR ÄR MIN MOLLY??? Du har uppdaterat tre ganger men ingen bild pa Molly....har du grävt ner henne i ett lerdike? För hon är nog den enda labben som inte badar frivilligt hihi..... Kramar Lookie m fam!