fredag 29 augusti 2008

Bil


Denna bilen vill jag ha, det är en Porche Cayenne. Den är dyr. Naturligtvis...



Jag har en Ford Escort som jag döpt om till Eskrutten, eftersom den gör lite vad den själv vill. Idag har jag kört den till jobbet, bogseringskabel ligger i baksätet, varnings triangeln också. Vi får se om jag kommer hem idag! Spännande...

Igår var vi hos mamma och firade hennes födelsedag. Av oss fick hon 6 stycken muggar från Höganäs samt en skrivare som man även kan kopiera och scanna med. Synd att jag köpt fel sorts usbkabel, köpte en förlängnings-usb. Ska försöka byta den imorgon. Vi åt iallafall kräftor, västerbottenost paj och till efterrätt vaniljstubbe från Lilla Glassfabriken (http://www.lillaglassfabriken.se/) som har Sveriges godaste hemgjorda glass. MUMS! Mammas kompis Evelyn (Golden människa) verkade gilla glassen. Vi kanske måste köpa mer glass därifrån nästa gång vi kommer till Skurup?

Valparna gosades det också med, de är hur mysiga som helst. De leker med varandra så strån och stickor flyger, men när man tar upp dem i famnen känner man hur de slappnar av och då börjar pusskalaset!

Ikväll är det spelning med bandet i Trelleborg, så det blir en sen kväll/natt innan jag får vila huvudet på kudden igen. GÄSP!

Inga kommentarer: