söndag 17 maj 2009

Det gick bra!

Pelle och jag på prispallen!


Idag tog vi vårt andra första pris! Denna gång på Lunds brukshundklubb, en strålande solig dag. Domare var Cronje Björkqvist och vi lyckades skrapa ihop 162 poäng, vilket jag är nöjd med eftersom Cronje är sträng.

Vi stod på prispallen med Camilla och Nouchi, som placerade sig på första plats, tyvärr kommer jag inte ihåg exakt vad deras poäng blev. Grattis till dem!
Tyvärr gick det mindre bra för Pamela och Kimba, men de kommer igen i Lomma. Det är jag helt övertygad om!

7 kommentarer:

Lucas & Co sa...

Grattis grattis! Välförtjänt första pris! Ni var såå duktiga! Nu är det bara ett kvar...... Det fixar ni den 7:e.
Tusen kramar till er!

Jenny sa...

Vad roligt!!! Skönt att Pelle är frisk igen : ) Stort Grattis... nu får du verkligen börja träna inför 2:an. Kram

Hobbe sa...

Grattis Pelle, vi är en hel familj av vinnare; igår vann jag över Smilla i tävlingen hur många av husses strumpor man kan kånka ut i trädgården samtidigt. Det är lika kul varje gång!!

Anett sa...

GRATTIS Pelle! Du är bäst=)
Kram från dagisfröken

Camilla sa...

Grattis, ni var jätteduktiga! Nu har ni ju provat på både tredjeplatsen och andraplatsen så nästa gång blir det förstaplatsen för dig och Pelle, det visade han ju redan igår när ni klev upp på pallen att det är där han vill stå ;) :) Kram på er!

Pamela sa...

wow wow wow!!! Grattis Grattis! Det var ni välförtjänt! Så duktiga ni var/är! Håller m Camilla, nästa gång sitter första platsen! Kram

sarah sa...

Nämen OJ vad man missar minsann när man inte är alert! STORT GRATTIS!!! Vad roligt! Att få ett 1:a pris och inte ha en schäfer eller ngn annan ras som Mr CB gillar det är minsann bra gjort! Heja ER! Super grattis! Ni är bäst!