onsdag 27 maj 2009

Funderar...

Jag sitter och funderar på olika sätt för mig och Pelle att träna in lydnadsklass 2 momentet "Rutan". Måste säga att jag känner mig lite låst och fantasilös för tillfället! Jag vill inte lägga en s.k. target och inte heller godis i rutan, för då letar Pelle inte själv sig till rätt läge. Svårt...
Jag behöver tips!!!

4 kommentarer:

sarah sa...

Har inte själv tränar in rutan hundra på min labb, men Daniel har gjort på Aya och han har använt "Framåt" samma som på Linjetagsträning inom jaktträning.

Pamela sa...

mjo, kunde väl gått bättre =P Pappa kommenterade så här typ: "Du det där med att spela i deras band är nog inget för dig, då måste man kunna spela trummor o så... Inte för att du inte kan det men ja.."
Hur ska man tolka det xD haha. hmm, fredag o lördag... lördag ska jag bort fredag e ledig..! Då ses vi kanske på 3 lyktor!! :D
Jaa rutan e ett svårt moment, jag vill inte heller lägga något där just för dels snus o även att de letar efter något där. SVÅÅRT!

Pamela sa...

haha jaaha! Men eftersom du nämde 3 lyktor blev jag osäker, ajja. Jo då, jag e på god väg, har kommit långt men just nu sitter jag fast igen för det är lite svårt men det e skitskoj!
Jag o Lord kommer ner i morgon till 3 lyktor, e det runt 22-22.30 ni börjar spela? :D:D

Hobbe sa...

WE WANT PUPPIEPICTURES!!
WE WANT PUPPIEPICTURES!!
WE WANT PUPPIEPICTURES!!
WE WANT PUPPIEPICTURES!!