söndag 24 maj 2009

UPDATE om Isa och valparna!


Välkommen till världen! Knappt ett dygn gamla.


Mysigt att sova i mamma Isas armhåla...

Här är den förstfödda, en tik!

Allt har gått bra med Isa och valpningen. Det blev 5 stycken, 3 tikar och 2 hanar. Den första föddes klockan 21.20 och den sista kom vid 04-tiden, mamma har inte sovit många stunder... Alla valparna är stora och fina, mamma har antecknat preics när de är födda, vad de väger och märkt dem så vi vet vem som är vem. Viktigt sedan när vi väger dem igen och ser så de gör de framsteg som de ska göra.


Sambon, Pelle och jag tog Chillie och Curry på promenad. Vi var ute och gick i en timme!!! Ja, vi hann ju dock med att hälsa på min första hund Ture (bedlington), och Pelle och Isas mamma Lovis grav på djurkyrkogården också. Sen kastade vi boll och hundarna sprang som dårar i regnet, det var skoj! Sen hem till Isa och valparna igen.

6 kommentarer:

Pamela sa...

Hon älskar sin nya frisyr :D KAnske ska börja avla på nakenbriarder xD
Så skönt att allt gick bra m valpningen :) Så söta de är! Härligt m vattenglada hundar i regnet! :D

Hobbe sa...

Grattis Pelle som blivit morbror till ännu fler praliner...

Jenny sa...

Väldigt söta!!!!

Malin sa...

Jättesöta valpar. ... svårt att säga något annat om valpar .

Har kollat tävlingar. Där är en i Landskrona och en i Skurup nu i sommar. Men du har kanske lyckats med ditt LP 1 innan dess?

Malin

Sarah sa...

Nämen OJ vad nuttiga.... auwww...

Camilla sa...

Ojoj vilka små sötnosar! Vad skönt att allt gick bra med valpningen :) Blir det kanske en brun lillasyster/-bror för Pelle till sommaren? ;):) Tack för ditt inlägg föresten, vi mår bättre idag :) Som tur var klarade sig Nouchi och det är ju det viktigaste. Jo självklart, en olycka kan hända alla men man måste alltid kolla med den andra hur det gick innan man går sin väg. Jag brukar alltid försöka schasa bort lösa hundar som kommer fram i och med att Nouchi är som hon är vid hundmöten, men den här schäfern kom utspringandes bakom ett plank så jag han aldrig se honom innan han var framme :( Grattis till resultatet i första rallytävlingen :) Du och Pelle är verkligen kanonduktiga! Ha det så bra :) Kram :)