tisdag 5 maj 2009

Liiiiite bättre

Pelle är faktiskt det! Nu stödjer han på den "onda" tassen, men den är rejält svullen. Eller så beror det på att veterinären ökade hans dos Rimadyl... Han är pigg och glad, som vanligt iallafall. Man får nästan stoppa honom, så att han inte överanstränger sin tass.
Pamela svängde förbi en stund igårkväll för att hämta fotona jag bränt på en cd till henne från tävlingen i Helsingborg. Pelle tog tillfället i akt och flirtade till sig både en och två klappar.
Husse och jag har köpt nya tempurkuddar, så Pelle fick ärva husses gamla. Han är inte missnöjd med detta, om vi säger så... Nejdå, han är inte bortskämd...inte alls.

Nu ska jag avanmäla vårt deltagande till lydnadstävlingen i Svalöv, suck vad tråkigt...

5 kommentarer:

Mamman sa...

Roligt att Pelle mår bättre men kan han göra annat när han får Peters kudde? Krya på er.

Pamela sa...

Det e ju bra att det e lite bättre, då går det på rätt håll. Trist det m tävlingen men hoppas han e bättre till Lund! Sån riktig kelegris han e, såå mysigt! :D

Lucas & Co sa...

Hejja Pelle, det går på rätt håll iallafall! Synd på tävlingen men det kommer fler. Ska du på avslutningen på svedala Bk den 16:e?
Kram!

Sarah sa...

Usch stackars Pelle då. Jätte tråkigt för Er. Hoppas att han repar sig snabbt. Med husses kudde går det kanske snabbare?.....

Hobbe sa...

Jaha? Och varför fick inte Pelle någon tempurkudde, nu när han är lite dålig??... ;-))