fredag 1 maj 2009

Tävling i Helsingborg

Å Kimba tar apporten!!!

Pelle är glad och hejjar!

Pappa och Pamela snackar om hur det såg ut.


Pamela och Kimba på 3:e placering med 147 poäng!

Vem är glad?


Här mindre glad...


Tidigt i morse kom Pamela och hämtade mig och Pelle, för att åka till lydnadstävling i Helsingborg. Tyvärr kunde jag och Pelle inte ställa upp eftersom Pelle var något halt pga av sina tassar. Detta var han inte igårkväll, och jag trodde det skulle vara grönt att tävla men icke. Vi fick istället hejja på Pamela och Kimba, vilket var roligt då det gick så bra för dem! De fick 147 poäng, dvs ett andra pris och placerade sig på tredje plats. Vann gjorde en briard... Måste tillägga att Pamela och Kimba nollade på platsliggningen och ändå fick så bra poäng, då förstår ni hur bra det gick!


Pamela kommer dröja med sin uppdatering eftersom hon i skrivandes stund är på husvagnssemester (!). Hennes mamma och Cocos ska på valpträff ca 60 mil härifrån! Men hon kommer nog att skriva lite mer detaljerat på sin blogg på söndag.


På väg hem hördes det ett konstigt ljud vid bakre hjulet men det försvann efter en stund, lugnt tänkte vi men när en bil körde upp jämsides och tutade och pekade mot Pamelas bil bakre del. Okej, det var bara att svänga av vid Center Syd och kolla vad som var fel. Minsann! Där hängde avgassystemet på en liten mutter! Pamela ringde sin pappa och det hela slutade med att vi sparkade av den lösa delen av avgas-blåset och körde som värsta raggarbilen sista biten hem, så lät det iallafall!


Nu ikväll ska vi åka och bada med Pelle på hundbadet i Skanör, har köpt en ny badleksak till honom, får se om han gillar den!

Jag hoppas att Pelle är helt frisk till nästa helg, för då är vi anmälda till lydnadstävling i Svalöv, håll tummarna!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Oj vad roligt för pamela!! Vad trist att Pelle inte var i stöt idag! Hoppas till nästa helg istället. Tur inte hela skiten flög av och träffade nån bakom... phu!

Fortsatt härlig helg/Kram

Lucas & Co sa...

Så roligt för Pamela! Å sån otur för dig att stackars Pelle blev halt en dag som denna.....men vi håller tummarna för nästa helg! Kram!

Pamela sa...

Haha då var jag så glad! Nu e jag fortfarande taggad, nog för mycket! Hoppas o håller tummarna för Pelle e bättre tills på söndag... Tack för du ville vara fotograf! Kommer du på tisdag? Hade du så fall velat ha bränt ut bilderna? Så tar jag m en skiva till dig! Ha det bra!