tisdag 19 maj 2009

Veckans äventyr

Ikväll bär det av till brukshundklubben i Svedala, som vanligt! Ska nog träna lite på momentet "ställande under gång" eftersom det gick sämst i Lund och naturligtvis moment från lydnadsklass 2. Just det, vi ska ju ha foto med förare och hund också med oss ikväll till tävlingsbarometern... Ujuj, måste leta när jag kommer hem i eftermiddag.

På torsdag är det som sagt, rallylydnadstävling på Ribersborg i Malmö. Har aldrig tävlat i rallylydnad, så det ska bli intressant. Kommer vara supernervös. Är det redan. Jaja, det går som det går. Vi har fortfarande inte fått pm:et, så jag vet inte ens vilken tid det blir! Vi ska tydligen få det idag med mailen.

Igårkväll hade Pelle den äran att få vara hemma hos Pamela och Kimba när vi var och repade med bandet. Roligt när vi ringde på dörren när vi skulle hämta honom, en briard som skäller och en labbe som yl/pratar, han är tokig den dära Pelle...

UPDATE: har fått pm:et till rallylydnaden! Det är banvandring klockan 10.00 på torsdag, och Pelle och jag har fått startnummer 9. Jaha! Blev man ju inte mindre nervös... Måste prata med Pamela ikväll.

Inga kommentarer: