söndag 6 september 2009

Dagens pix

Erövraren himself!

Sambo och systerdottern Curry a.k.a. Pinan.


Denna helgen har gått i höstens tecken! Varenda gång det har varit dags för rastning har regnet öst ner, i lördags var det dessutom lite försmak på storm. Jisses! Annars är hösten en favoritsäsong, med fina färger i trädkronorna, lite svalare och luften lite krispigare... NAJS!


Idag kom mamman och Curry på besök. Roligt med lite labberace (jaja, det går inte lika fort som för en whippet...) och smygar-leken i trädgården. Tyvärr fanns ingen kamera på plats, det hade blivit roliga bilder. Däremot fanns en kamera på plats när Curry trodde att hon var en knähund. Mamman bjöd henne på lite äpplekaka för att hon ställde upp på bild men den fjantan tuggar inte med stängd mun så äpplekakan trillade ner på golvet och då var... ja... den inte kvar. Snopet!

Jag har suttit och letat efter bra (?) lydnadstävlingar att anmäla mig och Pelle till, tänkte kanske köra: Lomma 25/10 (den är redan spikad), Malmö 1/11, Skurup 21/11, Veberöd 6/12 och Trelleborg 13/12. Så får vi se om det blir ett lydnadsdiplom i 2:an i höst eller om vi fortsätter till våren (mest troligt).

Rallylydnadstävlingar var svårare att hitta! Hittade en den 13 september men då ska jag hjälpa till på Svedala brukshundklubb på lydnadstävlingen så det går inte. Ska leta vidare! Känner ni till någon så tipsa gärna!

Ha det gott!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Där är en Lucia-rally i Hörby i december! Kolla in deras hemsida för exakt datum. Lite långt tills dess men det kanske kunde vara kul!

ha det fint/Jenny!

Pamela sa...

YEAH! Go for it!! Rätt inställning, bara på LP 2 direkt! Vi kommer o hejjar! Då kan jag anmäla till 1an ett tag till! :D haha! Som sagt, rally i december i hörby! :D