onsdag 3 december 2008

En kelig kväll


Det är bra när man får besök...

Igår kväll kom Emma på besök. Det var första gången hon körde själv ut till oss med bil (ja, jag tror inte hon har cyklat eller gått ut till oss heller innan...)! Pelle var inte sen att utnyttja tillfället och strategiskt lägga sig nära Emma, och YES, hon började klia på magen! Emma är nyligen hemkommen från New York och verkade inte ha någon större jetlag (än).

Är lite mer krävande när vi är ute på promenad, och hittils verkar det fungera, får väl se när vi träffar hund nästa gång. Det är bara till att träna, träna, träna.

Ikväll ska jag till Skurup och passa huliganerna, mamman ska se Mamma Mia på Malmö Arena med sina kompisar. Pelle och husse stannar hemma och myser (kanske smygäter av mina lussebullar???).

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Anna!
Du är duktig så du har säkert redan provat detta... men mitt tips är att gå åt sidan och påbörja en övning/lek som du vet att han tycker är kul alternativt kasta ut gottis på marken så han blir upptagen med att leta efter det... om han är en godisgris vill säga?

Eller så har du honom i spårlina så han tror att han är lös... och när han rusar fram så kallar du in som vanligt strax innan linan sträcks, stannar han inte då och vänder tillbaka mot dig så orskakar han ju själv ett obehagligt ryck i halsen, du skall inte säga nått precis då, precis efter det så kallar du med din vanliga glada röst igen.... kan funka... har en kompis med Rottweiler som tränat så och den svarade bra!

Lycka till!
Kram Jenny

Anonym sa...

ska ha de som mål nästa sommar att cykla till er, kommer ta en halv dag men jga ska ge de ett försök, hehe. Kram