onsdag 18 mars 2009

Träning och åter träning

Igårkväll var det träning på klubben.
Pelle och jag tränade ställande under gång, ett moment som är svårt tycker vi. Pelle tar ett par steg efter kommandot vilket han inte ska, han ska ju ställa sig direkt! Med hjälp av favoritpipebollen går gick det som en dans, men den får man ju inte ha på tävlingen (hahaha, det hade sett ut...)! Nåja, det är bara att fortsätta träna som en galning på det momentet.
Vi tränade även apporten, vilket gick bra. Han "knycker" fortfarande med nacken när han tar apporten i munnen. Fram med pipebollen igen, lade den på marken ca 5 meter ifrån, å se då! Då uteblev "knycken"!
Vi slipade även på fotgåendet och positionerna, mycket fokus på högersvängarna.

Ikväll ska det tränas hos Pamela, och då ska jag fortsätta att slipa på ställandet. Funderar även på att åka ut till Veberöd och bara ha trevligt på deras plan tillsammans med Pelle. Får se när jag får tid till det...

Imorgonkväll ska jag hoppa in tillfälligt som medinstruktör på allmänlydnadspasset! Hoppas att det är en trevlig grupp. Intruktören Lotta, vet jag är duktig och trevlig, så det ska bli skoj!

På fredag och lördag är det dags för spelningar med bandet, denna gång på en pub i Trelleborg. Mamman ska sova över hos oss eftersom hon ska iväg med Chillie på utställning på lördag, och behöver lite uppbackning med de andra tjejerna, samt ska hon iväg med Isa både på fredag och söndag. Med andra ord, det blir många hundar i sängen i helgen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill du ha sällskap ner till Veberöd så säg till, hade varit bra o träna där en gång innan :)
Du får kasnke börja träna lite som Malin o lägga hens pipeboll utan för planen o låta han ta den efter ett par moment?!