fredag 16 januari 2009

Påverkan/åverkan


Eeååga biiil! Har fortfarande inte hittat bilbur.

Tror ni han snarkar??? Gissa...

Igår hände faktiskt inte så mycket på hundfronten. Tyvärr! Hämtade Pelle som vanligt på dagis och for hem. Det var faktiskt fortfarande ljust ute när vi kom hem! Man har ju famlat i mörker nu i ett par månader när man varit ute och rastat. Gött är det iallafall med att det ljusnar!

Jag håller på nu att skriva den sista uppgiften på folkhälsokursen, den ska vara inlämnad nästa vecka. Sen är det över, over and out, finito. Mer tid till Anna, tack så mycket!

På lördag ska vi hem till min gamla danskompis Louice och hennes tävlingscyklande sambo Patrik. Deras hund Humlan gick bort i somras, och nu har de tagit över en valp från Louice´s moster som är en välkänd golden uppfödare. Så Pelle får det tufft i helgen...hehehe! Louice säger att hon är ganska så gränslös, deras lilla Lisa. Bilder på deras möte kommer att läggas upp här, garanterat!

På lördag ska jag även under dagen gå på en föreläsning som heter "Påverkan/åverkan - inlärning hos hund". Det blir ingen sovmorgon, för det startar 9.30 och håller på till 17.15.



Inga kommentarer: