onsdag 14 januari 2009

Valpkurs

Igårkväll var det introduktions möte för valpkursarna på brukshund klubben! Cirka 12 valpar med hussar och mattar, man försöker informera med valpskall och gny, försöker läsa av deras chip i nacken samtidigt som valpen åmar sig och ska bita i chipläsaren och man själv samtidigt ska kolla så siffrorna överens stämmer med registreringsnumret, hahaha, snacka om kaosartat!

Pamela och hennes mamma stannade kvar en stund med Cocos, vilket också Monika (mer känd som 4 barns mamman) också gjorde med sin Terve Blixten. Både Cocos och Blixten har varit med om obehagliga saker och blivit lite osäkra pga av det, men efter ca 20 minuter började de att leka med varandra! Så gulliga som man bara satt där med ett fånigt leende...

Tyvärr har det varit inbrott på klubben i helgen! De hade tagit fika kassan så det blev inget större byte (finns ju inte så mycket att stjäla därinne) för tjuvarna men ändå! Ytterbelysningen vid entré dörren hade de också tagit sönder, antagligen för att den har rörelsedeckare. Buuu för småtjuvarna!

Ikväll tänkte jag träna Pelle på att lägga sig snabbt samt positioner. Bara belöna när han sätter sig rakt direkt, inte när han sätter sig fel och sedan korrigerar sig själv.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så skoj det var i går.. En massa söta valpisar.. Då blev man ännu mer sugen på o köpa valpsing.. Tur man har Cocos. Det var så kul o se de leka, så söta. Det var den största hunden hon lekt m hittenstills förutom Kimba då så det var skoj att hon tyckte det var okej också.
Undra vad tjuvarna tänkte att de skulle hitta på en brukshudklubb.. :S Tur de inte fick så mycket iaf.
Säg till om du vill ha extra ögon som kollar när du tränar.. jag har tråkigt nu när Kimba inte e träningsbar....... :p haha