söndag 1 februari 2009

Fredagkväll

Lisa på sitt första besök hos oss! Här fortfarande pigg...

Fick denna bild av Louice när de kommit hem. Är hon trött eller ?

På fredagkvällen kom Louice, Patrik och deras golden Lisa 9 månader, hem till oss för att träna lite klicker. De hade fått i läxa att "klicka in" Lisa, vilket de hade gjort. Vi tränade kontaktövningar, provade på sitt och ligg och slutligen fick de spela på Pelles Nina Ottosson spel.

Däremellan fick Pelle och Lisa ut och springa loss lite i vår trädgård. Lisa har samma beteende som Humlan hade (deras gamla golden som gick bort i somras), nämligen att ta stora tuggor i gräsmattan! Är det typiskt golden beteende eller? Har aldrig sett det hos någon annan tidigare!

Eftersom Lisa bara har fått åka bil till veterinären (hon har tidigare varit hos en annan ägare) för operation och liknande läskiga saker, gillar hon definitivt inte att åka bil. Det var fram med klickern igen, och belöna massor vid minsta lilla intresse för bagageutrymmet. Det kommer gå jättebra om de fortsätter i samma stil (vilket jag tror att de kommer göra).

Sambon och jag skulle sen kolla film, men jag somnade i soffan redan halv tio...

1 kommentar:

Anonym sa...

haha jaa som klickern kan trötta ut de :) Vi hade en golden innan Kimba men han gjorde inte så, det enda han gjorde var att varje gång vi hade klippt gräset så rullade han sig i det klippta gräset så han blev helt grön o blev kallad för Hulken xD
Trist att man inte låter hundarna följa m på annat än till veterinären..