fredag 13 februari 2009

Näst-sista valpkurs tillfället

Pelle som valp.

Igår kväll var det näst sista tillfället på valpkursen. Snön låg kvar, det var vindstilla (jippi) och det var kallt. Valparna hade kul i snön, det var både en och två som snubblade med nosen ner i snön när vi hade inkallning, såg så roligt och gulligt ut...

Tänkte att jag ska ta foto på lördag när det är sista gången, man kanske till och med kan få ett gruppfoto? DET hade ju varit skoj!



Pelle rasar fortfarande runt som en galning i snön när vi är ute på promenad, att han aldrig tröttnar? Jag tycker iof också att det är kul, men jag kör inte ner näsan och plogar... Hahahaha!


I helgen är det spelning, så Pelle får åka hem till mamman i Skurup och leka med syster yster Isa, Chillie och Curry. Hoppas han kommer helskinnad hem igen, vet ju hur vilt de tjejerna leker!


Troligtvis kommer det inte att bli någon rallylydnadskurs för min och Pelles del denna terminen, för den kommer att vara på måndagar. Då repar vi med bandet, så det fungerer ikke. Tråkigt men så är det. Vi får satsa allt vi har på lydnaden istället. Tävla mycket ska vi också göra. Å leka med Lindas valp. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej. Vi längtar väldans efter Pellen, för Isa vill vända upp och ner på honom i snön och Chillie och Curry vill tetas. Synd att det hunnit bli mörkt när Pelle kommer ikväll men den som väntar på något gott väntar inte för länge!?