måndag 13 april 2009

Bokskog

Från vänster: Pelle, Anna och Curry.

Curry och Anna tränar på balansen på ett nerfällt träd, svårt!

Idag styrdes Volvon mot bokskogen och Torup med Pelle och Curry inlastade. När vi precis lämnat Svedala och ska köra under en bro kommer en grön bil som jag känner igen, och ja, visst var det Pamela! Även hon hade varit och skuttat runt bland löven i bokskogen!


Vi gick 2 km rundan, som går förbi statarmuseet. Där finns många bra och stora nerfällda träd som man kan träna balans med hundarna. Curry skulle prova och det var lite svårt (hon har ju 4 ben att hålla reda på!), Pelle skulle upp och visa men det var ju Curry som behövde träna! Å träna det fick hon, sen var det jätteroligt att hoppa upp och gå på och sedan vända och gå tillbaka på träden. Många leversnittar gick åt!

Ieftermiddag hände det inte så mycket, mer än att matte städa hela huset och husse lagade mat som ska räcka till veckans luncher. Mamman hämtade Curry, så nu är Pelle själv igen. Fast, det kan ju va rätt skönt att få alla klapparna själv...

4 kommentarer:

pernilla sa...

Hej!
Tänkte bara lämna en liten kommentar, brukar kolla i er blogg. Hittade hit via allmänt hundsurfande hihi. Lycka till med träning och tävling!

Mamman sa...

Tack så mycket för att ni tog hand om Curry och tränat henne på så många olika saker. Träningen fortsätter här hemma så det är inte ogjort arbete. Curry återkommer gärna när ni har tid. Det är nyttigt att byta miljö.

Lucas & Co sa...

Så mysigt det ser ut! Det är så fint i bokskogen så här på våren. Idag har vi vaccinerat Cookie och det gick bara bra. Kram på er!

Pamela sa...

Det var så mysigt i skogen!! Jag brukar alltid ha koll på bilarna jag möter men tydligen inte då =P Fina bilder!