torsdag 9 april 2009

Pet pillow

Ni ser hur skönt hunden tycker att kudden är, eller hur? Ger bra stöd för nacken eller hakan, mjuk och gosig...

Vad gör Pelle med den? Inte fan använder han den så här iallafall!!! Näe, döda den kan man göra. Springa runt och lattja och slänga runt med den kan man göra. Å detta fastän jag har gått och lagt kudden under hans huvud när han har gått och lagt sig... Man kan INTE använda den som huvudkudde tycker Pelle. NAJ!

Där får man för att man vill att ens hund ska ha det bra om nätterna. Klemar vi bort våra 4-beningar tro?

3 kommentarer:

Hobbe sa...

"...klemar vi bort..." ABSOLUT ENTE! Vi 4beningar får stå ut med alla de nycker ni 2beningar kommer på. Vi ska sitta i tid och otid, vi ska hämta både det ena och det andra som ni behagar kasta iväg, vi får knastertorrt urtrist foder medans ni festar till med klyftpotatis, fläskfilé och härlig béà på fredagskvällarna, gärna nedsköljt med något gott från en stor box medans vi får nöja oss med rumsljummet vatten ut en skål på golvet, ni sover i mjuka sängar under dunbolster medans vi i bästa fall får sova på en vanlig skumgummikudde i en knarrande korg, SÅ VAD FÖRVÄNTAR DU DIG EGENTLIGEN??!! Jag tycker absolut Pelle, han Erövaren, har all rätt i världen att få använda sin "kudde" som nedlagt byte.

Hobbes husse... sa...

Jag ber om ursäkt för Hobbe. Han får såna här utbrott ibland. Vi har pratat med veterinären om det, men han säger att det är tonåren ...

Jenny sa...

Glad påsk Anna!!! hoppas du får ditt påskägg ; )