lördag 18 april 2009

Hålligång i skogen

Vi gick en för oss ny runda i bokskogen!



Husse fick hålla hårt i spårlinan (Pelle ville till matte...)!

Husse och Pelle (å den blå pipebollen).

Matte var bara tvungen att klättra upp i ett träd!

Perfekt väder att gå i bokskogen igår! Det var heller inte så mycket folk, vilket är rätt skönt. Bara några enstaka joggare, men de bryr vi oss inte om.

Kvällen för övrigt spenderades med god fika framför tv´n, vid kvällspromenaden hittade Pelle en basketboll som vi använde som fotboll. Pelle är en fena på att dribbla bollen under sig och skutta runt, matte var helt färdig som hon hade sprungit runt och "passat" bollen till Pelle.

Husse var väldigt rastlös, så vi kollade upp hur man hyr bredbandsfilm (alltså direkt över nätet via datorn) på cdon.com. 39 kronor kostar det att hyra och då kan man se filmen under 24 timmar, kravet är att man ska ha en sladd från datorn till tv´n och att man ska ha en viss hastighet. Praktiskt för oss som bor ute på landet med endast en pizzeria i byn. Vi får se om vi ska testa det ikväll! Sen tryckte vi i husse popcorn så att han blev lugnare.


Idag ska vi åka och hämta påfyllning på Pelles foder. Han äter färskmaten Nordic. Den kommer fryst, i korvar liknande risgrynsgröt korvar man köper i kyldisken. Pelle fungerar kanon på den maten, blir väldigt bra i magen och han älskar den (jaja, han är labrador jag vet...).

Inga kommentarer: