lördag 8 november 2008

Fint (?) besök


Tycker bilderna talar sitt tydliga språk...

Idag har vi haft besök. Mamman, Isa, Chillie och Curry gjorde oss den äran att komma och hälsa på oss idag. Vi hade bestämt att om det blev fint väder idag skulle vi åka till Månstorps gavlar för lite fotografering till kennelns hemsida. Solen strålade ett tag och vi for ut! Trots vilda och glada labradorer, som inte inser vitsen med att sitta stilla och bli fotograferade, lyckades sambon nog ta några som blev bra iallfall.

Efteråt bjöd vi mamma på mat och hundarna busade runt i trädgården, så mysigt! Dock fortsatte Curry att busa när de kom in igen, för rätt som det var drogs toalettrullen ut i full längd över hela hallen... Pelle kom liksom för att titta på eländet och drog sig snabbt tillbaka, Curry däremot fortsatte sitt huligan upptåg och började strimla toapappret. Ska man göra något ska man göra det ordentligt...

Nu har lugnet lägrat sig igen (de har åkt) och jag ska strax börja städa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nu är det så, att är man en glad labradorvalp så får omgivningen vara beredd att stå ut med en del och ibland stå ut med mycket. Så det så!

Jenny sa...

Hej!
Är också sugen på den där chokladglöggen...måste nog göra ett bolagsbesök i det snaraste!
Pratade med Malin nere på klubben och hon sa ni skulle försöka träna lite oftare nu, ni får gärna höra av er till mig i så fall. Hade varit kul att dels ses men också få lite hjälp med med träningen. Zorro behöver massa störningsträning. Ha det alldeles bäst!

Jenny

Min blogg: www.vallhundenzorro.blogspot.com

Anonym sa...

Hmmm, det där tricket känner vi igen från unge herr Hobbe. Men det är ändå värre när han upptäckte att man kan lyfta upp golvbrunnen i duschen och ingående studera alla godsaker som finns där ...

Anonym sa...

haha valpar e så underbara!! Var kan man se bilderna ni tog? :D hade varit skoj o fått se några av de! :)